In welke woning ziet u zichzelf straks wonen?
2 onder-één-dak woningen, 3 op-de-dijk villa’s, 4 op-een-rij bungalows

Elke woning op 't Noorderheem heeft zijn eigen unieke uitstraling, maar samen vormen ze toch een harmonieus geheel. Waar ziet u zichzelf straks wonen? 't Noorderheem bestaat uit: 2 onder-één-dak woningen3 op-de-dijk villa’s4 op-een-rij bungalows. En er zijn 3 (starters)woningen. Wat uw woonwensen ook zijn, er is altijd een woning die perfect past bij u en uw levensstijl.

Meerdere generaties bij elkaar

De verschillende woningtypes zorgen ervoor dat meerdere generaties bij elkaar kunnen wonen en in elke levensfase van deze unieke omgeving kunnen genieten. Zo zijn er compacte starterswoningen, ruime gezinswoningen en comfortabele levensloopbestendige woningen. Allemaal zorgvuldig ontworpen met oog voor comfort, luxe en gemak.

Ruime percelen met eigen parkeergelegenheid

De woningen liggen op een ruim perceel en variëren in grootte vanaf 137 m² tot maar liefst 1.245 m². De 3 op-de-dijk villa’s en de 2 onder-één-dak woningen hebben parkeerplaatsen op eigen terrein. De overige bewoners kunnen parkeren op een van de eigen centraal gelegen privéparkeerplaatsen in het midden van 't Noorderheem.

Natuurlijke duurzame bouwmaterialen

De woningen op 't Noorderheem zijn ontworpen en gebouwd met veel natuurlijke, duurzame materialen en een dito afwerking. Zo bestaan de gevels van de woningen gedeeltelijk uit ambachtelijk metselwerk, wat zorgt voor een tijdloze, frisse en moderne uitstraling. Daarnaast is gekozen voor verduurzaamd FSC-hout bij de afwerking van de gevels.

Alle woningen worden gebouwd met een Woningborg-certificaat

Welke woning heeft uw voorkeur?

Bekijk hieronder de vier verschillende type nieuwbouwwoningen van 't Noorderheem. Wat wordt bepalend: de ligging? De gevelindeling? Of de ruimte binnen? U mag het zeggen, welke woning heeft uw voorkeur?

Nog 2 beschikbaar
Enscape 12 1920x1080 12dec23 jet
2 onder-één-dak woningen

Wel directe buren, maar toch wonen met het gevoel van een vrijstaand huis? Het is mogelijk in één van de twee 2 onder-één-dak woningen op 't Noorderheem. Deze woningen hebben een geweldige ligging op een groot perceel met overal groen en volop privacy.

nog 3 beschikbaar
Enscape 26 1920x1080 12dec23 jet
3 op-de-dijk villa's

Vier verdiepingen, deels in de dijk gebouwd. Een zee aan ruimte! Alle drie uniek, maar door de vormgeving en het materiaalgebruik geheel in lijn met de robuuste, landelijk moderne uitstraling van 't Noorderheem. De woningen zijn gasloos en voorzien van zonnepanelen.

nog 4 beschikbaar
Enscape 1 1920x1080 12dec23 jet
4 op-een-rij bungalows

Levensloopbestendige rijwoningen gebouwd in ‘barn style’. Kenmerkend voor deze stijl is de elementaire vorm en het prominente gebruik van hout. Zo ongecompliceerd als de woningen er van de buitenkant uitzien, zo verrassend ruim met een slimme indeling zijn ze van binnen.

Nog 3 beschikbaar
Enscape 18 1920x1080 12dec23 jet
3 (starters)woningen

In hetzelfde gebouw als de 4 op-een-rij bungalows worden de gelijkvloerse betaalbare (starters)woningen gerealiseerd. Eén starterswoning op de begane grond en twee starterswoningen op de eerste verdieping. Deze woningen in ‘barn style’ bieden circa 55 m² aan woonruimte.

Duurzaam wooncomfort

Toekomstbestendig met een lage energierekening!

Vanzelfsprekend worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. De woningen zijn 25% strenger gebouwd dan de BENG, Bijna Energie Neutraal Gebouwd, met energielabels A. De BENG is een berekening die wordt gevraagd door de overheid voordat er wordt gestart met de bouw. Een nieuwbouwwoning in ’t Noorderheem betekent dat u naast minder onderhoud ook van lagere energielasten geniet.

Toekomstbestendig verwarmingssysteem met WKO-installatie

De huizen in ‘t Noorderheem zijn allen hoogwaardig geïsoleerde woningen, voorzien van dubbelglas, de woning is gasloos en heeft een toekomstbestendig verwarmingssysteem: een warmtepomp (WKO) met de bodem als buffer voor warmte in de winter en koelte in de zomer. De gehele woning wordt voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Een WKO-installatie maakt gebruik van de constante temperatuur van de bodem: het grootschalig opslaan van warmte en koude diep onder de grond. In de zomer wordt koud water uit de bodem gehaald en via een warmtewisselaar ingezet om het gebouw (enkele graden) te koelen. Tegelijkertijd wordt de warmte uit uw gebouw afgevoerd en in de bodem opgeslagen voor gebruik in de winter. Met behulp van een warmtepomp wordt het water in de winter vervolgens op de ideale temperatuur gebracht. De warmtepomp verzorgt ook het warm tapwater. Door middel van een boiler gekoppeld aan de warmtepomp wordt warm water op temperatuur gehouden om gebruikt te worden.

Ventilatiesysteem met warmteterugwinning met CO2 meting

Het ventileren van de woning gebeurt via een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning met CO2 meting. De koude buitenlucht wordt door de luchtfilter en warmtewisselaar geleid, waar het wordt gefilterd en verwarmd. De afgevoerde warme lucht uit de woning of het appartement staat de warmte af aan de toegevoerde koude buitenlucht. Deze opwarming gebeurt dus met bestaande warmte en bespaart daardoor energie. Alleen de warmte van de afgevoerde lucht wordt overgedragen aan de verse toevoerlucht. De luchtstromen zelf blijven gescheiden. Daarnaast wordt de lucht gecontroleerd op CO2, zodat er alleen extra geventileerd wordt indien nodig. Dit zorgt voor een constant, gezond en comfortabel binnenklimaat. Tevens wordt veel energie bespaard.

Zonnepanelen op het dak

De woningen worden voorzien van zonnepanelen (PV-panelen). Een gedeelte van de stroom wekt u zelf op met de zonnepanelen op het dak. De PV-panelen leveren via een omvormer direct stroom aan het stroomnet van de eigen woning. Als bewoner kunt u bovendien kiezen voor extra zonnepanelen met oog op het milieu en de energielasten.

Waterbeheer op woning niveau

De grondgebonden woningen krijgen een regenton die is aangesloten op de hemelwaterafvoer. Het regenwater opgevangen in de regenton kan gebruikt worden om de beplanting in de tuin van water te voorzien. Bij beide twee onder-één-dak woningen komt een carport met een groen sedumdak voor de waterbuffering.

Interesse?

Spreekt wonen op 't Noorderheem u aan? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen of door te bellen of mailen met Van Dullink Makelaars. De verkoop van de woningen is gestart. Op dit moment staan bijna alle woningen onder optie. U kunt zich nog aanmelden voor enkele woningen Wie weet woont u straks in een van de 12 woningen van 't Noorderheem! 

Noorderheem logo
Landelijk wonen in Berkel en Rodenrijs