Wonen onder de skyline van Rotterdam
Vanuit de rust, zit u zo in de drukte van de stad!

Wonen op ‘t Noorderheem is landelijk en duurzaam wonen in een groene stedelijke omgeving. Met een centrale positie tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam is de ligging in Berkel en Rodenrijs naast De Groenzoom ideaal. In het naastgelegen natuurgebied De Groenzoom is het genieten van de rijke flora en fauna met op de achtergrond de skyline van Rotterdam!

Een uitstapje is zo gemaakt

Dankzij de uitstekende infrastructuur is een uitstapje naar Rotterdam, Den Haag, Delft of Zoetermeer zo gemaakt! Bezoek een museum, ga naar de bioscoop of het theater. De natuur in? Naast de Groenzoom zijn de Rottemeren en het Bergsche Bos meer dan de moeite waard.

20230424 RondomNoorderheem jet
HetDozijn Fietswegwijzer
DVDL Luxor Rotterdam 1280px
Den Haag plein
Interesse?

Spreekt wonen op 't Noorderheem u aan? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen of door te bellen of mailen met Van Dullink Makelaars. De verkoop van de woningen is gestart. Op dit moment staan bijna alle woningen onder optie. U kunt zich nog aanmelden voor enkele woningen Wie weet woont u straks in een van de 12 woningen van 't Noorderheem! 

Wonen in Berkel en Rodenrijs
De perfecte plek om thuis te komen na een drukke dag!

Berkel en Rodenrijs is een van de drie dorpskernen van de gemeente Lansingerland. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig die u kunt verwachten in een stedelijke omgeving, zoals scholen, gezondheidszorg en sportverenigingen, winkels, etc.

Groot modern winkelcentrum

Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van winkels en gezellige horecagelegenheden. U kunt hier terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor een hapje en drankje op een van de sfeervolle terrassen. Parkeren van uw auto is gratis. 

Opvang en onderwijs voor kinderen van alle leeftijden

In Berkel zijn diverse kinderopvangcentra, basisscholen én middelbare scholen. Scholen voor het voortgezet onderwijs zijn volop in de omgeving aanwezig. Zo zijn er alleen al in de gemeente Lansingerland zeven scholen voor het voortgezet onderwijs. Gaat uw kind verder studeren? Dan biedt de RandstadRail uitkomst: een directe verbinding tussen Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en Den Haag.

DVDL FERRO terras 1280px
DVDL Berkel centrum 1280px
HetDozijn Speeltuin De Kievit
De Groenzoom: 'De natuur als buur'

Vanuit 't Noorderheem loopt u direct de Groenzoom binnen

Zodra u de weg oversteekt loopt u zo De Groenzoom binnen, een uitgestrekt natuur- en recreatiegebied van 560 hectare. Het verbindt Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en grenst aan Zoetermeer-Rokkeveen. Dit prachtige gebied fungeert als groene buffer en verbindt Midden-Delfland met het Groene Hart. 

Heerlijk uitwaaien in de natuur!

Het biedt natuurliefhebbers een overvloed aan mooie landschappen en diverse recreatiemogelijkheden. Geniet van het parkachtige polderlandschap, omgeven door water, riet- en graslanden, met een grote verscheidenheid aan planten en dieren. Op sommige stukken grond grazen runderen en schapen. Het is een gebied om heerlijk te wandelen, fietsen, kanoën, vissen, of om de hond uit te laten.

Noorderheem logo
Landelijk wonen in Berkel en Rodenrijs